• Online cursus Vedische Astrologie

  Start wanneer jij wilt

Dé online cursus om je eigen horoscopen te maken en analyseren

Herken jij je in de onderstaande leerdoelen?

 • je wilt leren meer inzicht in personen, hun kwaliteiten en hun levenspad te krijgen met vedische astrologie

 • je wilt leren wat hemellichamen, sterrenbeelden en astrologische huizen over iemand kunnen vertellen

 • je wilt leren nagaan wat een geboortehoroscoop zegt over de verschillende gebieden in iemands leven

 • je wilt leren nagaan of en wanneer er sprake is van minder gunstige hemelse invloeden op iemand en iemands levenspad

 • je wilt leren hoe iemand remedies kan toepassen wanneer bepaalde hemelse invloeden minder gunstig zijn

 • je wilt leren hoe je een geschikte naam kunt bepalen op basis van de vedische astrologie

 • je wilt leren hoe je kunt nagaan welke edelsteen het beste bij iemand past op basis van vedische astrologie

 • je wilt leren nagaan welke goddelijke energie een gids in het leven kan zijn volgens een geboortehoroscoop

Ik vind de cursus erg verhelderend. Ik begrijp nu hoe je geboortehoroscopen kunt duiden en gebruik mijn eigen geboortehoroscoop nu als kompas voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ongelofelijk hoeveel je uit zo’n kaart kunt halen!

Eline

Hoe werkt het?

Je krijgt toegang tot een beveiligde online omgeving waarin alle lessen en het lesmateriaal staan. Daarbij kun je altijd terecht voor vragen via de besloten online omgeving op deze website. Je hebt in totaal 40 weken toegang tot deze besloten online omgeving. Zo heb je voldoende tijd om de lesstof goed door te nemen en te oefenen.

Vedische astrologie is als een taal. Als je deze taal begrijpt, is het alsof het universum tot je spreekt.

12 lessen

Les 1:

INLEIDING VEDISCHE ASTROLOGIE

Je leert wat vedische astrologie is, waar het vandaan komt, wat het verschil is met westerse astrologie en hoe horoscopen in de toepassing van vedische astrologie worden weergegeven.

Les 2:

OPBOUW VEDISCHE HOROSCOOP

Je leert hoe een vedische horoscoop is opgebouwd, wat de relatie is tussen de verschillende onderdelen en hoe je omgaat met de Noord-Indiase en de Zuid-Indiase weergave van een vedische horoscoop.

Les 3:

GRAHA’S, RASHI’S, BHAVA’S EN NAKSHATRA’S

Je leert wat de karakteristieken van de graha’s, rashi’s, bhava’s en nakshatra’s (hemellichamen, tekens, huizen en maanhuizen) zijn en wat deze kunnen aanduiden. Je leert al globale inzichten op te doen.

Les 4:

GANDA MULA

Je leert wat ganda mula inhoudt en hoe deze negatieve energie het leven van een persoon kan beïnvloeden. Ook leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat de invloed hiervan wordt verminderd of verwijderd.

Les 5:

MANGALA DOSHA

Je leert wat mangala dosha is, waar deze negatieve invloed voor zorgt en hoe je kunt nagaan of een persoon mangala dosha heeft. Ook leer je wat je kunt doen om de invloed van de mangala dosha op te heffen.

Les 6:

KAALSARPA DOSHA

Je leert wat kaalsarpa dosha is, waar deze negatieve invloed voor zorgt en hoe je kunt nagaan of een persoon kaalsarpa dosha heeft. Ook leer je wat je kunt doen om de invloed van de kaalsarpa dosha op te heffen.

Les 7:

KRACHT VAN GRAHA’S (I)

Je leert welke factoren een graha kunnen versterken en welke factoren een graha kunnen verzwakken. Ook leer je wat een versterkende of verzwakkende factor van een graha kan betekenen voor een persoon.

Les 8:

KRACHT VAN GRAHA’S (II)

Je leert welke factoren een graha kunnen versterken en welke factoren een graha kunnen verzwakken. Ook leer je wat een versterkende of verzwakkende factor van een graha kan betekenen voor een persoon.

Les 9:

YOGA’S

Je leert wat een yoga is, hoe je bepaalde van deze (positieve) astrologische combinaties kunt herkennen, wat voor invloed dit heeft op een persoon en wat voor kwaliteiten dit aan een persoon geeft.

Les 10:

SHANI SADESATI

Je leert wat Shani sadesati is, waar deze negatieve invloed voor zorgt en hoe je kunt nagaan of een persoon Shani sadesati heeft. Ook leer je wat je kunt doen om de invloed van de Shani sadesati op te heffen.

Les 11:

PITRA DOSHA

Je leert wat pitra dosha is, waar deze negatieve invloed voor zorgt en hoe je kunt nagaan of een persoon pitra dosha heeft. Ook leer je wat je kunt doen om de invloed van de pitra dosha op te heffen.

Les 12:

VIMSHOTTARI DASHA

Je leert wat vimshottari dasha is en hoe je dit kunt gebruiken om na te gaan welke hemelse invloeden in welke periode naar de voorgrond treden. Ook leer je na te gaan op welke gebieden dit invloed heeft.

Extra:

GRAHA SHANTI

Je leert hoe je graha-invloeden kunt neutraliseren met behulp van eenvoudige rituelen die je zelfstandig (dus zonder pandit of purohit) en met zeer minimale kosten (maximaal €20) kunt uitvoeren.

Extra 2:

RASHI NAAM

Je leert hoe je een rashi naam kunt bepalen op basis van de janma kundali van een persoon. Ook leer je over de traditie rondom de rashi naam die in de praktijk wordt uitgebracht en overgedragen.

Extra 3:

EDELSTENEN

Je leert hoe je op basis van een janma kundali kunt bepalen welke edelstenen het meest geschikt zijn voor de persoon. Ook vertel ik waar je in Nederland goedkoop aan echte edelstenen kunt komen.

Extra 4:

ISHTA DEVA/DEVI

Je leert wat een ishta deva/devi is, waar deze positieve invloed voor zorgt en hoe je op basis van de janma kundali kunt nagaan wie de ishta deva/devi van de persoon is.

Tijdens de cursus leer je stap voor stap hoe vedische astrologie werkt en hoe je het kunt toepassen bij het interpreteren van een horoscoop. Het heeft mij een goede basis gegeven. Erg interessant en verhelderend!

Sandhya

Waar heb je toegang toe?

€847

in 5 termijnen betalen mogelijk*

 • 12 lessen ondersteund met praktische voorbeelden

 • INCLUSIEF

  Drie keer een 1-op-1-sessie van 1,5 uur via Skype, waarin je zelf het onderwerp bepaalt; dit mag ook een onderwerp zijn dat niet standaard in de cursus zit, zoals vragen over je eigen horoscoop! (t.w.v. €427,50)

 • 12 verhelderende video’s

 • Werkbladen Vedische Astrologie

 • Meer dan 100 praktische oefeningen

*Administratiekosten van toepassing

€349

in 5 termijnen betalen mogelijk*

 • 12 lessen ondersteund met praktische voorbeelden

 • 12 verhelderende video’s

 • Werkbladen Vedische Astrologie

 • Meer dan 100 praktische oefeningen

*Administratiekosten van toepassing

Wie ben ik?

Mijn naam is Annastasia Ranjitadevi. In het dagelijkse leven ben ik vedisch astroloog, life coach en communicatiedeskundige. Mijn grootste droom is om voluit te leven en anderen daarmee te inspireren.

Vedische astrologie is voor mij een waardevol middel gebleken om mezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen en de stap naar voluit leven te kunnen maken. Op meerdere kruispunten in mijn leven heeft vedische astrologie mij een koers gewezen die uiteindelijk de juiste bleek. In mijn dagelijkse leven gebruik ik vedische astrologie dan ook veel om inzicht te krijgen in zaken en situaties die op mijn pad komen.

Vedische astrologie kan een mens veel inzichten geven om zijn/haar levenspad te begrijpen en waar mogelijk bij te sturen. Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen de kennis heeft om zelf na te gaan wat er in een horoscoop staat en van welke invloeden er sprake is. Daarom heb ik de afgelopen maanden hard gewerkt aan een manier om de cursus voor iedereen toegankelijk te maken.

Ik heb al meer dan 120 cursisten mogen begeleiden in het leren van vedische astrologie. Met de kennis en ervaring die ik de afgelopen 8 jaar heb mogen opdoen in de vedische astrologie heb ik de e-cursus Vedische Astrologie opgezet, waarin je in drie maanden een goede basis krijgt om geboortehoroscopen te kunnen duiden en meer inzicht te krijgen in jezelf en je levenspad.

In de toekomst zal ook een vervolgcursus mogelijk zijn, aansluitend op deze basiscursus. Daarin leer je verder de diepte in te gaan om meer en nauwkeurigere inzichten op te doen op basis van een geboortehoroscoop.

Ze kan heel helder uitleggen hoe dingen werken en geeft praktische voorbeelden. Ik heb veel van haar geleerd!

-Robert

Om je alvast een idee te geven…

Een stukje van les 2

Klik hier om een idee te krijgen van een werkboek
(De werkboeken zullen in Word-format zijn)

Veelgestelde vragen

Nee, je krijgt de hele basis uitgelegd via de cursus. Alles komt stap voor stap aan bod.

Nee, de cursus en al het lesmateriaal zijn geheel in het Nederlands. Eventuele sanskriettermen geef ik met Nederlandse vertaling.

Jazeker. Het e-learningsysteem is heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft geen technische kennis te hebben. Natuurlijk kun je mij ook altijd benaderen als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Je hebt alleen een internetverbinding en een internetbrowser (zoals Google Chrome) nodig. Het maakt niet uit wat voor computer je hebt. Je kunt de cursus zelfs volgen vanaf jouw laptop, tablet of smartphone.

Ja, je kunt in 5 termijnen betalen. De eerste termijn betaal je direct bij je inschrijving en voor de rest van de termijnen ontvang je elke maand een factuur.

Jazeker. Je kunt alle lessen gewoon volledig volgen. Je hebt in totaal 20 weken lang toegang tot het systeem en kunt de lessen volgen op je eigen tijd, dag en locatie (dus zelfs op vakantie, als je dat zou willen). Ook als je een weekje even geen tijd hebt, kun je de week erop de les gewoon inhalen.

Je hebt 40 weken lang toegang tot de lesomgeving. Alle lessen zullen er vanaf dag 1 van de cursus op staan.

Dat verschilt per les, omdat het ene onderwerp eenvoudiger en/of kleiner is dan het andere. De minimale lesduur is 30 minuten, exclusief het zelf aan de slag zijn met de oefeningen in de werkboeken. Over het algemeen kun je rekening houden met een studielast van 2-3 uur per les.

Lessen 3, 7, 8, 9 en 12 zijn de langste lessen, omdat deze uit meerdere onderdelen bestaan. Hiervoor kun je zo’n 5-7 uur per les uittrekken, wil je het echt onder de knie krijgen. Je hoeft natuurlijk niet een hele les in één keer te volgen. Je kunt altijd pauzeren en later of op een andere dag verder gaan. Ik probeer de langere lessen zoveel mogelijk in delen op te nemen, zodat het makkelijker is te navigeren.

Je kunt het beste rekening houden met een studielast van 1 tot 2 uur per week als je het verspreid over de beschikbare 40 weken. Dan weet je zeker dat je het maximale uit de cursus kunt halen.

Jazeker! Voor oud-cursisten geldt een korting van 40% op het cursusbedrag. Dit geldt alleen voor het standaardpakket en niet in combinatie met de Ramanavami-aanbieding. Je betaalt dan dus €139,60. Stuur me een e-mail als je hier gebruik van wilt maken.

Jazeker! Betalen blijft alleen wel in euro. Als je een bankrekening in een andere valuta hebt, zou je gebruik kunnen maken van TransferWise. Dit is een online service waarmee je veel voordeliger geld kunt overmaken naar bepaalde andere valuta’s.

Stuur mij een e-mail als je geen Nederlandse bankrekening hebt en je wilt inschrijven voor de cursus. Mijn e-mailadres is Ranjita@hindoedharma.nl.

Tijdens vorige cursussen zijn er helaas steeds een paar mensen geweest die niet meer betaalden nadat de cursus was afgelopen. Dat leverde veel gedoe op met herinneringen, aanmaningen en zelfs incassobureaus. Dat wil ik voortaan voorkomen.

De prijs die je betaalt, is voor een gehele cursus van 12 ruime lessen inclusief lesmateriaal en werkboeken, die ik allemaal zelf ontwikkel. Daarbij is er gelegenheid om onbeperkt vragen te stellen via e-mail. Bij het VIP-pakket begeleid ik je ook nog live en creëer ik extra lesmateriaal op maat, op basis van jouw interesse.

Naast de grote tijdsinvestering maak ik kosten voor de websiteontwikkeling, hosting en technische applicaties die nodig zijn voor de cursus. Uiteraard draag ik ook de nodige premies en belastingen af.

Heb je een klein budget en wil je toch deelnemen aan de cursus? Meld je dan vroeg aan, zodat je gebruik kunt maken van de early bird aanbieding.

Twijfel je nog?

Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Bel me vrijblijvend via WhatsApp of Skype: 06 370 491 76, skypenaam: Ranjitadevi.

Ja, ik wil vedische astrologie leren!

© Copyright - HindoeDharma.nl Geregistreerd onder KvK-nummer 55848575